ANUNT

privind elaborare Proiect de Hotarare - Taxa de Salubrizare

            In conformitate cu prevederile art. 7 al legii Nr. 52/2003 privind transparenta decizionala in administratia publica, cu modificarile si completarile ulterioare, Primarul orasului Piatra Olt, Dl. Nicusor RADA, initiaza urmatorul PROIECT de HOTARARE:

            Privind instituire TAXEI SPECIALE de salubrizare in orasul Piatra Olt, practicate de catre Asociatia de Dezvoltare Intercomunitara OLT-ECO incepand cu 01 Aprilie 2022.

            Prezentul Anunt este insotit de textul complet al proiectului de hotarare.

            Propunerile, sugestiile si opiniile cu privire la acest  proiect  de hotarare  pot fi depuse la registratura primariei orasului Piatra Olt, sau transmise prin posta, pe adresa Piatra-Olt, Str. Florilor, Nr. 2, sau pe adresa de e-mail: primariapiatraolt@yahoo.com, in conformitate cu prevederile art.7, alin. 4 din Legea 52/2003, incepand cu data afisarii si pana in data de 17.02.2022.

            Dezbaterea va avea loc in data de 24.03.2022 ora 16:00 in  Sala de Consiliu a primariei orasului Piatra Olt.

– Proiectul de Hotarare poate fi consultat de catre cei interesati si la sediul primariei Piatra Olt, Str. Florilor, Nr. 2 sau accesand sectiunea Registrul pentru evidenţa proiectelor de hotărâri ale autorității deliberative Descarca Document.

 

 

Sari la conținut