ANUNT

Aducem la cunostinta publicului

PRIVIND ELABORAREA PROIECT DE HOTARARE

În conformitate cu prevederile art. 7 al Legii nr. 52/2003 privind transparența decizională în administrația publică, cu modificarile si completarile ulterioare, Primarul orașului Piatra-Olt, Dl Rada Nicusor, initieaza urmatorul PROIECT DE HOTARARE:

       privind acordarea scutirii de la plata majorarilor de intarziere pentru persoanele fizice si juridice care achita integral debitele principale restante pentru impozite si taxe locale existente in sold.

Prezentul anunt este insotit de de textul complet al proiectului de hotarare.

Propunerile, sugestiile și opiniile cu privire la acest proiect  de hotarere pot fi depuse la registratura Primăriei orașului Piatra-Olt, sau transmise prin poștă, pe adresa Piatra-Olt, Str, Florilor, nr. 2, sau la adresa de email primariapiatraolt@yahoo.com în conformitate cu prevederile art.7, alin.4 din Legea 52/2003, incepand cu data afisarii si pana in data de 22.07.2022.

Dezbaterea va avea loc in data de 25.08.20222 ora 16:00 in Sala de Consiliu a Primariei orasului Piatra-Olt.

            Proiectul de hotărâre poate fi consultat de către cei interesați și la sediul Primăriei Piatra-Olt, Str, Florilor, nr. 2 sau pe pagina web https://primariapiatraolt.ro/registrul-pentru-evidenta-proiectelor-de-hotarari-ale-autoritatii-deliberative/.

– Anuntul poate fi descarcat accesand urmatorul link – Descarca Document.

 

Sari la conținut